Cene izdelkov

Vse cene izdelkov objavljene na tigrovamastoriginal.si so označene v valuti EUR. Cene veljajo, v kolikor ni drugače navedeno za 1 kom. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, zato pri nakupu veljajo cene, ki so objavljene ob oddaji naročila. To ne velja v primeru, da je pri izdelku navedena napačna cena. V tem primeru si pridržujemo pravico naročilo preklicati. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Podatek o strošku morebitne dostave in drugih morebitnih stroških je kupcu na voljo pri oddaji naročila.

 

Način plačila

Na spletnem mestu tigrovamastoriginal.si lahko naročeno blago plačate s plačilom po povzetju, kupnino poravnate uslužbencu dostavne službe (GLS Slovenije).

 

Način dostave

Dostava blaga se vrši v najkrajšem možnem času. Za izdelke na zalogi je predviden dobavni rok 1-2 dni. Naročila sprejeta do 15.00 ure praviloma odpošljemo še isti dan. Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko kurirske službe GLS Slovenija, prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Uporabnik je seznanjen z vsemi informacijami glede pravice do odstopa, predvsem pogojev in načina izvršitve same pravice. Seznanjem je z vsemi potrebnimi informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacijami glede garancij, reklamacij in drugih storitev.

 

Brezplačna dostava

Slovenija: Stroški dostave so enotni in znašajo 3,95 eurov za vsa naročila do 30 eurov. Pri naročilih nad 30 eurov stroške dostave za naročeno blago plačamo mi, razen v primeru, da ni na strani drugače zavedeno. 

 

Poškodbe pri transportu

Kupec je pri prevzemu pošiljke dolžan pregledati njeno vsebnost. V primeru fizičnih poškodb pošiljke, v primeru da manjka njena vsebina in pošiljka kaže znake odprtja, je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) reklamirati pri prodajalcu (obvestilo pošljite na naš elektronski naslov ali nas pokličite), ki bo takoj posredoval pri dostavljalcu (GLS Slovenije), ki je dolžan rešiti reklamacijo na svoje stroške, če se mu dokaže odgovornost.